Ejendommen

Ejendommen er beliggende i Ebberød - der tidligere hed Svaneparken - et par kilometer udenfor Birkerød og tæt på Høsterkøb.

Ejendommen ligger idyllisk i Rude skov med masser af natur og park omkring. Der er en del andre historiske ejendomme i Ebberød, der er et attraktivt beboelsesområde, hvis man vil bo i naturen og alligevel tæt på en by. Det tager 5-10 minutter at cykle til Birkerød S-station.

Bygningen er oprindelig opført i 1920 tegnet af arkitekten Johannes Magdahl Nielsen. Den er opført i 2 etager, hvortil kommer kælder og tagetage. Bygningen fremstår med ydervægge i mursten der er pudsede, hvide småsprossede vinduer med enkeltlagsglas, forsatsvinduer og et sadeltag belagt med røde tegl.  Bygningens centralvarmeanlæg er tilsluttet den kommunale fjernvarmeforsyning.
Udover hovedejendommen er der et fritliggende anneks/parcelhus.

Grunden er på 5.182 m2 og ejendommen har egen parkeringsplads. Grunden består af haveanlæg der har sammenhæng til Ebberøds fællesarealer og indeholder skovstykke, græsplæner, bålplads, æbletræer og anden form for beplantning.

Sammen med de tilstødende ejendomme er der et stort og attraktivt fælles haveanlæg med legeplads, æbletræer, beplantninger, grønne arealer og søer samt opholdsarealer.

Bygningen er løbende vedligeholdt og fremtræder virkelig pæn og er i en god vedligeholdelsesstand. Ejendommen blev totalrenoveret i 2002 både udvendigt og indvendigt og fremstår i en sjælden flot stand. Bygningens udtryk, herunder vinduespartier vil ikke blive ændret da der er en række bevaringsklausuler.

AndelsBoligForeningen Sophie Magdelenes Vej 1ABC

Foreningen er stiftet 1. november 2015. Det er en lille andelsforening med med 13 lejligheder i to opgange og en lejlighed i et anneks, der er et selvstændigt hus. Der er en velfungerende bestyrelse og fællesskab koncentreret omkring både fælles arbejdsdage og sociale arrangementer for børn og voksne. Foreningen lægger vægt på at ejendommen er velholdt inde og ude. Der er en fælles bålplads, havemøbler, mv.

Foreningen har et ordensreglement præget af tolerance og rummelighed men også æstetik, rolig hygge og ordnede forhold.

Foreningen har indgået aftaler med følgende leverandører af service:

- Administrator, Valdal Advokater

- Revisor, BDO

- Forsikring, Codan

- Finansiering, Jyske Bank